Home > Baby

Mamma-Baby-Barn – 100% naturliga & ekologiska ingredienser

Mamma-Baby-Barn är en 100% naturlig salva gjord av sheasmör, bivax och vegetabiliska oljor. Alla ingredienser är 100 % ekologiska. Salvan smälter på din babys hud, och kan användas till det mesta inom den dagliga babyvården. Salvan är fenomenal vid röd rumpa, skorv, narig hud men även vid såriga bröstvårtor hos mamman.

Salvan kan även användas för en skön massage av din graviditetsmage. Den höga mängden av sheasmör, gör huden mer elastisk och lindrar klåda.

Mamma-Baby-Barn är helt fri från konserveringsmedel, paraffinoljor, mineraloljor, silikonoljor, syntetiska färger och dofter. Alla ingredienser är ekologiska och av livsmedelkvalitet. Salvan är på så sätt säker för dig och för ditt barn.

Mamma-baby-barn rekommenderas av barnmorskor och barnläkare.

Flyer på tyska kan du ladda ner här.

Baby Allround - olja för allt och lite till

Baby Allround består av ekologisk raps-, sesam och olivolja, och kan med fördel användas för den dagliga babyvården, eller som massage och badolja. Oljan har en neutral doft, utan tillsats av essentiella oljor. Less is definitivt more, när det handlar om produkter för små och stora barn!

Baby Feel Good- för hela familjen

Baby Feel Good kan användas vid daglig babyvård, men är egentligen tänkt som massageolja. Den innehåller ett par droppar lavendelolja samt olja från röd mandarin. Just denna kombination verkar kramplösande och lugnande och babyn sägs sova bättre just tack vare denna kombinationen. Denna olja rekommenderar jag från det att babyn är ca 6 månader. Basen är en BIO-olivolja. De eteriska oljorna är också av BIO-kvalitet.

Pris information 

Mamma-Baby-Barn Babysalva

50 ml................. SEK 99,00

100 ml............... SEK 149,00

Beställ här!

 

Baby Allround Babyolja

50 ml................. SEK 69,00

100 ml............... SEK 99,00

Beställ här!


Baby Feel Good Babyolja

50 ml................. SEK 75,00

100 ml............... SEK 115,00

Beställ här!


 

NEWS & EVENTS

Hela listan här!

 

 

 

 

FACTS & STATEMENTS

Dr. Roger Guinot about plant extracts

Schwabing - Jönköping - Neuhausen

Tigerflicka of Sweden, Jakob-Klar-Straße 10 a, 80796 München, Deutschland | info@tigerflicka.com | www.tigerflicka.com | +49 176 6524 8187

Impressum (disclaimer) | AGB | Widerrufsbelehrung

Naturkosmetik biologisch baby pflege care bio-organic safe sicher konservierungsstroffe parabene natural natürlich öko